Kihívás Napja 2019

Kedves III. kerületi Gankakusok és Kedves Szülők, Rokonok, Ismerősök!
A Kihívás Napja alkalmából, az alábbi megmozdulásra várunk titeket 2019.május 29-én szerdán az Óbudai Harrer Pál utcai Általános Iskolába (Budapest III. Harrer Pál utca 7.):

Gyerek Karate edzés: 16:30-17:30-ig

Felnőtt Karate edzés: 18:00-19:00-ig

Konditorna: 19:00-20:00-ig

A belépés mindenkinek DÍJTALAN!

A Konditorna csak a Kihívás Napi vetélkedés miatt lesz megtartva, hogy azoknak a mozogni vágyóknak is lehetőséget biztosítsunk, akik nem akartnak karatézni, viszont nagyon szívesen részt vennének a megmozduláson.

Aki esetleg együtt szeretne mozogni gyermekével, unokájával, vagy barátjával nyugodtan jöjjön a karate edzésre is! Az edzésprogram a Kihívás Napi vetélkedés miatt mindenki számára követhető lesz!

Részletek:

Az idei évben először csatlakozik a III. kerületi önkormányzat a Kihívás Napja országos vetélkedéshez. A rendezvény időpontja 2019. május 29., ezen a napon szervezzük meg a helyi programokat a III. kerületi lakosság részére is. A rendezvénysorozat célja a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz.

Helye, ideje: A benevezett települések területén. 2019. május 29-én (szerda) 00:00 – 21:00 óra között. A helyi sportjátékokban lakhelytől, kortól, munkahelytől és nemzetiségtől függetlenül bárki részt vehet.

A lebonyolítás lényege, hogy a játéknapon folyó küzdelemben mely településen teljesítenek több 15 perces sportolást (sportaktivitást), a település lélekszámához képest. Sportaktivitásnak a legalább 15 perc pulzusnövelő mozgás értendő. Egy folyamatos sporttevékenység – függetlenül attól, hogy időtartama a 15 percnek többszöröse – 1 sportolásnak számít.

Az Óbudai Sport Kft., mint helyi szervező a nevezést megtette, településünk a VII. kategóriában – a 70 000 fő vagy a feletti lélekszámúak – mérkőzik meg.
(https://www.obudasport.hu/rendezvenyek/kihivas-napja)

Egyesületünk saját programmal csatlakozik az eseményhez, amelyről csinálunk egy nyílt facebook csoportot.

Mindenkit szeretettel várunk

Gankaku Team Hungary 
“A csapat ahova tartozom”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük